nyhed

Universitetsfesten 2017

Universitetsfesten er en stor fest for AAU’s studerende, ansatte og samarbejdspartnere. Der er middagsbuffet, live-musik og venlige priser i baren. Kom og vær med til at gøre universitetsfesten til et brag af en fest. Tilmelding er åben for alle ansatte og studerende fra ca. midt februar 2017. Info sendes på mail til alle ansatte og alle studerende.

Lagt online: 14.02.2017

VIGTIG PRAKTISK INFORMATION

Tidspunkt: Fredag 7. april kl. 18.30-01.00
Sted: Aalborg Kongres & Kultur Center, Europa Plads 4, 9000 Aalborg
Pris: 150 kr. pr. person inkl. middag og tre glas vin/øl/vand. Herefter drikkevarer for egen regning til studentervenlige priser.
Invitationen til universitetsfesten udsendes til ansatte og studerende i februar via en personlig e-mail-invitation. Antallet af billetter er begrænset og sælges efter først-til-mølle-princippet. Ingen entré uden adgangsbillet.
Tilmelding: Nødvendig.
Garderobe: Gratis

NB. Vi forventer omkring 1500 gæster. Dørene til festen i Aalborghallen åbner kl. 18.25. Garderoben åbner kl. 17.30. Husk billet.

TILMELDINGSSIDE FOR STUDERENDE