Bliv tutor eller buddy

Bliv tutor for AAU's nye studerende

At være tutor handler i høj grad om at skabe et godt studiemiljø for de nye studerende, så der er plads og rum til alle. Som tutor påtager du dig en række forskelligartede opgaver, og derfor skal studiestarten bygge på et gensidigt tillidsforhold mellem dig og de nye studerende.

Går du og drømmer om at blive tutor, men er du i tvivl om, hvordan det kan lade sig gøre? Det er forskelligt fra uddannelse til uddannelse, hvordan tutorerne udvælges. Du bør derfor kontakte din studievejleder eller studiesekretær, som kan introducere dig til, hvordan du kommer i betragtning til tutorhvervet.

Du kan læse meget mere om at være tutor på denne side

Bliv buddy for en international studerende

Har du lyst til at hjælpe en nyankommen udenlandsk studerende med at falde sig godt til rette på Aalborg Universitet, så har du mulighed for at blive en del af Aalborg Universitets populære Buddy Network. Her har studerende mulighed for at tilbringe tid med andre studerende på tværs af faglige og kulturelle skel. En ”buddy” er en studerende, som, under frivillige betingelser, fungerer som kontaktperson for en international studerende, hjælper med praktiske forhold, samt giver en introduktion til byens studieliv. Det varierer, hvor meget tid en international studerende bruger sammen med sin buddy. Nogen nøjes med den indledende introduktion og andre udvikler venskaber, som varer gennem hele den internationale studerendes ophold i Danmark.

Du kan læse mere om at være Buddy på denne side

Er du studerende på universitetets campus i København (AAU CPH), kan du læse mere om at være tutor/buddy her.