Mød fakulteternes vindere af Årets Underviser 2018

AAU’s fem fakulteter har kåret hver sin Årets Underviser i foråret. Disse fem er med i konkurrencen om at vinde Det Obelske Familiefonds Undervisningspris for hele AAU til årsfesten 13. april. Mød de fem kandidater her.

Lagt online: 06.04.2018

Uovertruffet engagement, inspirerende og relevant undervisning, evnen til at motivere og skabe sammenhæng, et menneske de studerende ser op til. Der er masser af rosende ord fra de studerende i deres indstillinger til Årets Underviser på hvert af de fem fakulteter.

De fem Årets Undervisere er nomineret til Det Obelske Familiefonds Undervisningspris, som uddeles ved AAU’s årsfest fredag den 13. april 2018. Det er Det Strategiske Uddannelsesråd, der kårer vinderen af Det Obelske Familiefonds Undervisningspris. Den endelige vinder modtager 50.000 kroner, mens de fire øvrige vinder hver 25.000 kroner.

Vinderen får ligeledes æren af at holde oplæg til Undervisningens Dag, der finder sted i København

den 2. maj og i Aalborg den 3. maj.

Herunder kan du læse udpluk af de studerendes indstillinger til Årets Underviser for hvert fakultet.

Årets Underviser på TECH: Louise Møller Haase, lektor ved Institut for Arkitektur og Medieteknologi

”Louise Møller Haase hædres for sit uovertrufne engagement og sin indlevelse i undervisningen og for at favne bredt og løfte det faglige niveau over hele linjen. Louise formår at danne bro mellem teori og praksis, og hendes kursusmoduler bliver brugt på praktisk anvendelse af tilegnet viden.”

Læs ’Louise Møller Haase er Årets Underviser på TECH

Årets Underviser på SUND: Louise Arenholt, ph.d.-studerende, Regionshospital Nordjylland og Klinisk Institut

”Til trods for, at uddannelse af kandidatstuderende på Medicin er helt ny på Regionshospital Nordjylland, har Louise Arenholt formået at løfte opgaven til stor glæde for os studerende. Hun har sørget for høj kvalitet og har skabt alle forudsætninger for god problembaseret undervisning.”

Læs ’Louise Arenholt Årets Underviser på SUND

Årets Underviser på ENG: Sergey Kucheryavskiy, lektor ved Institut for Kemi og Biovidenskab, AAU Esbjerg

”Sergeys store engagement i faget ’Applied Statistics’ er enestående, og han er yderst dedikeret både i sine forelæsninger, men også når det kommer til at hjælpe de studerende med at forstå opgaverne. De ressourcer og den tid, han har lagt i sin undervisning, har stor betydning for de studerendes forståelse af det meget teoretiske fag.”

Læs ’Sergey Kucheryavskiy Årets Underviser på Engineering

Årets Underviser på SAMF: Sanne Lund Clement, lektor ved Institut for

Statskundskab

”Undervisningsindholdet formidles på en tilgængelig og forståelig måde uanset kompleksiteten. Sanne Lund Clement gør en ekstraordinær indsats i løbet af undervisningen ved på inspirerende vis at gøre brug af egne forskningsresultater samt inddrage oplæg fra andre undervisere, som viser hendes engagement i de studerendes indlæring og hendes motivation for faget.”

Læs ’Årets Underviser 2018: Lektor Sanne Lund Clement

Årets Underviser på HUM: Ane Søndergaard Thomsen, studieadjunkt ved Institut for Kommunikation og Psykologi

”Ane er super velforberedt og formår at holde undervisningen interessant fra start til slut. Hun er kreativ, pædagogisk, sympatisk og vildt klog inden for sit fagområde. Man kan virkelig mærke, at hun ønsker det bedste for sine studerende.”

Læs ’Årets Underviser 2018: Ane Søndergaard Thomsen