Nyhedsvisning

Ny film: De studerendes egne ord om AAU-livet

Ny film: De studerendes egne ord om AAU-livet

En kort film om studielivet på AAU er netop blevet lanceret på de sociale medier. Filmen er et led i digitaliseringen af AAU’s studieguide. Hør, hvad de studerende med egne ord siger om at læse på AAU.

Lagt online: 14.05.2018

En AAU-mikrofon, der bliver kastet fra den ene studerende til den anden. Det er omdrejningspunktet for en ny film om studielivet på AAU, hvor de studerende selv sætter ord på dét at være studerende på Aalborg Universitet.

Digitaliseringen af AAU’s studieguide har krævet en online opgradering af indholdet, og i den forbindelse er studielivsfilmen udarbejdet som et blikfang med de studerende som fortællere.

- Filmen er produceret med fokus på online og sociale medier. Derfor er den kort, har et højt tempo og en positiv stemning. De studerende i filmen er fra Aalborg, Esbjerg og København og er spontant blevet spurgt, hvad de synes, det bedste er ved studielivet på AAU. Det har været fantastisk at opleve, hvordan de studerende selv har sat ord på PBL, samarbejde med virksomheder, virkelige problemstillinger, gruppearbejde og sammenhold, forklarer Martin Bylund Larsen, der er digital indholdsspecialist i AAU Kommunikation, og som er ansvarlig for produktionen af filmen.

Studielivsfilmen er delt på de sociale medier og ligger desuden på aau.dk/uddannelser – se den her: