Nyhedsvisning

Nyt fitnesscenter på AAU CPH

Nyt fitnesscenter på AAU CPH

Nu kan studerende og ansatte forbrænde kalorier på rekordtid, løfte jern og øve sig i kobraen direkte på campus. Det nye fitnesscenter på AAU CPH står klar med nye maskiner, holdtræning og større lokaler.

Lagt online: 13.04.2018

Det nye fitnesscenter bliver drevet i samarbejde med Health Group, som står for vedligehold, tilmelding og holdtræning. Health Group driver i forvejen omkring 30 fitnesscentre i både private og offentlige virksomheder, og de har store forventninger til det nye fitnesscenter på AAU CPH. 

- Vores forhåbninger er, at både ansatte og studerende vil bruge det, og at det bliver et frirum, et sted man kan tage hen for at klare tankerne og lade op. Og så håber vi selvfølgelig også, at det kan bidrage til endnu mere glæde og sundhed herude, siger Nathalie Schiansky fra Health Group.

HVAD TILBYDER DET NYE FITNESSCENTER

Når du har meldt dig ind, kan du hele den første måned og til og med uge 19 møde Health Groups trænere Louise og Tina mandag fra kl. 9-11 og onsdag kl. 13.45 – 15.45, hvor du kan få demonstreret maskinerne og få råd og vejledning i forhold til indmelding og træning. Du kan selvfølgelig også møde trænerne til holdtræning, men derudover er fitnesscentret på AAU CPH ubemandet.

- Al træning foregår på eget ansvar. Hvis der er problemer med maskinerne, kan man altid skrive til os, men i udgangspunktet er alle maskiner hernede nemme at gå til. For eksempel er alt, der kan bevæges, malet gult – og derudover er der instruktioner på alle maskinerne. Man kan også scanne de QR-koder, som findes på alle maskinerne, og dermed få vist en video af, hvordan maskinen skal bruges, fortæller Nathalie Schiansky.

Ud over maskinerne er der også vægte, boksebold og fem forskellige hold: yoga, bike, quick core, HIIT og power and moves (se beskrivelserne længere nede i artiklen).  

DERFOR SKULLE AAU CPH HAVE NYT FITNESSCENTER

Beslutningen om at samarbejde med Health Group bunder i en brugerundersøgelse blandt medarbejdere og studerende på AAU CPH, der viste, at der var efterspørgsel efter et professionelt fitnessudbud inklusiv holdtræning mod en vis betaling. Derudover var det eksisterende udstyr nedslidt – uden mulighed for at blive serviceret, da det udgik af produktion for 14 år siden. 

FAKTA

PRIS: 

Det koster 79 kr. om måneden at være medlem, og for det får du ubegrænset adgang, også til holdtræning. Centret er døgnåbent, men ubemandet uden for holdtimerne.

TILMELDING:

Du tilmelder dig her https://fitness.flexybox.com/hgaau/Registration. Når din betaling er registreret, kan du bruge dit AAUcard til at komme ind med. Husk, at medlemskabet kun gælder dig personligt – du må ikke lukke andre ind, som ikke er medlemmer af fitnesscentret. 

Tilmelding til holdtræning foregår med MyWellness-appen – kan downloades fra App Store eller Google Play. 

STED:

Du finder fitnesscentret i bygning A, stueetagen, lokale 0.067. 

OMKLÆDNING:

Der findes omklædningsfaciliteter, brus og sauna i stueetagen i bygning B – lige i nærheden af fitnesscentret. Du kan læse mere om det her: www.aau-cph.dk/campusintra-studerende/Nyheder/Nyhed/omklaedningsrum-og-saunaer-i-stueetagen-er-genaabnede

HOLD:

Yoga: På yogaholdet har instruktøren Filip blandt andet fokus på smidighed og fleksiblitet.
Bike: Et spinninghold med fokus på puls og styrke i intervaltræning.
Quick core: En halv times core træning med fokus på mave og ryg. 
HIIT: HIIT står for high intensity intervaltræning. Der er fokus på at træne mest muligt på kort tid. 
Power and moves: Her er der fokus på dans, styrketræning og musik (funk, latin, hip hop mm.).