Nyhedsvisning

Nyt studiemiljø i Juraens Hus i Aalborg

Nyt studiemiljø i Juraens Hus i Aalborg

Den 20. april blev det nye studiemiljø i Juraens Hus i Aalborg indviet i høj sol og godt humør.

Lagt online: 25.04.2018

Studieleder Liselotte Madsen bød velkommen til de mange studerende, der var mødt op, og Torben Stenberg Sørensen, stud.HA.jur., klippede den røde snor. Det nye studiemiljø i Juraens Hus i Aalborg er nu officielt taget i brug. Juridisk Institut håber, at alle tager godt imod de mange nye tiltag.

YDERLIGERE INFO

Både Niels Jernes Vej 6A og 6B på campus i Aalborg Øst har fået en fornyelse af studiemiljøet i form af nye møbler, mere lys, opdatering af grupperum, et køkken og sågar en solopgang. Inspirationen til disse skønne fornyelser er hentet i de studerendes semesterevalueringer, som anvendes til hele tiden at forbedre omgivelserne og uddannelserne.

Billeder fra fotograf Per Feder: