Nyhedsvisning

Stemning i topform til UniRun 2019

Stemning i topform til UniRun 2019

Knap 800 AAU-studerende og -medarbejdere deltog i UniRun 2019, som startede med fælles opvarmning for de fremmødte. Musik, forplejning og underholdning bidrog til den gode stemning i løbet af eftermiddagen.

Lagt online: 30.09.2019

Tekst og foto: Thea Juhl Prang, studentermedhjælper, AAU Kommunikation

Fredag den 27. september mødte næsten 800 AAU-studerende og medarbejdere op i løbetøjet til UniRun 2019. Startskuddet lød for de første løbere, der havde mod på 10 km løb, og ikke længe efter blev deltagerne til 5 km skudt i gang.

De frivillige fra UniRun havde sørget for musik, forplejning og underholdning på pladsen, hvilket tiltrak flere tilskuere, som stod klar til at heppe ved målstregen.

Der var god stemning til UniRun 2019 på AAU.

Fælles opvarmning til UniRun 2019 på AAU.

Før løbet var der fælles opvarmning med instruktør fra UniFitness, som gav sved på panden for de fleste deltagere. Lene Linnemann fra regionsrådet i Nordjylland og dekan Henrik Halkier fra Det Humanistiske Fakultet holdt også taler for de fremmødte.

Henrik Halkier bidrog især til den gode stemning med en lille kæk bemærkning i sin tale:

- Det, der sker ved dette års løb, er, at vi gør brug af det uformelle hierarki, forstået på den måde, at de to bedste løbere i universietets ledelse, universitetsdirektøren og rektor, begge er utroligt hurtige. Man kan ikke konkurrere med de to. Heldigvis kan de ikke være her i dag, så mine damer og herrer, jeg er jeres nummer et i dag, sagde dekan Henrik Halkier, hvorefter han peger på sit løbenummer - der naturligvis er nummer 1 - og folk hujer.

UniRun 2019 skydes i gang.

Sponsorer havde opstillet boder rundt omkring på pladsen og bidrog til præmieoverrækkelsen, hvilket imødekom den gode stemning. Trods truende vejr kom solen frem inden løberne blev sat i gang – stemningen var i topform!