vis

Bedste idé fra Studiemiljødagen

Lagt online: 07.06.2022

Vinderen af den bedste idé fra Idécaféen på Studiemiljødagen er fundet!

Stort tillykke til Christoffer Brødsgaard, som blev vinderen af den bedste ide til at fremme et bedre studieliv. Stort tillykke!

Flere end 200 studerende deltog den 24. marts i Studiemiljødagen, hvor årets tema var studentertrivsel. De studerende hørte oplæg om, hvordan man kan gøre op med fortællingen om den ’perfekte studerende’, deltog i workshops og udviklede i samarbejde med medstuderende ideer til, hvordan vi sammen kan skabe et endnu bedre studieliv på AAU i Idécaféen. Her kunne de studerende skrive deres ideer ned på samtalekort, som andre studerende kunne læse og få gavn af. Her gjorde Christoffers idé sig særligt bemærket og blev udtrukket som vinder.

Fokus på trivsel

Christoffers ide bestod af 2 dele:

1. Feel Good Universet i AAU Student App'en kan noget særligt og skal bruges endnu mere

2. Samtale-café, hvor man kan snakke med studerende fra andre studier. Hermed kan man få et indblik i deres fortællinger og 'implicitte studerende' samt høre hvor stor forskellighed, der er i studieteknik/form struktur.

Christoffers idé vandt, da han netop ramte ind i de udfordringer, Studiemiljødagen satte fokus på. Nemlig at mange studerende deler de samme udfordringer i forhold til trivsel og mistrivsel på studiet, og at det i sådanne situationer er rart at vide, at man som studerende netop ikke er alene om at have det svært, og at der altid er hjælp at hente enten gennem sine medstuderende, Feel Good Universet eller noget helt tredje.

Tak til alle der deltog på dagen og jeres mange gode ideer ved Idécaféen! Vi ses igen til næste år.