AAU logo

Studieadministration og -vejledning

 • +

  STUDIEADMINISTRATIONENS ROLLE

  Har du brug for studie- eller karrierevejledning, hjælp til ansøgning om orlov eller SU, vejledning i forbindelse med studieophold eller projektorienterede forløb i udlandet? Studieservice er den centrale studieadministration på Aalborg Universitet, der bl.a. har til formål at lette ansøgeres, dimittenders og studerendes administrative hverdag i samarbejde med studieadministrationer på institutterne. Studieservice er organiseret i forskellige områder, hvor der sidder medarbejdere, der kan hjælpe dig med din konkrete udfordring.

  Du kan læse mere om de forskellige områder i Studieservice her 

 • +

  STUDIEVEJLEDNING

  Står du over for personlige udfordringer såsom eksamensangst, manglende motivation eller anden form for mistrivsel? Eller har du haft en oplevelse af krænkende adfærd? Så står AAU Studievejledningens studie- og trivselsvejledere klar til at hjælpe dig. 

  Hos AAU Studie- og Trivselsvejledning kan du også blive vejledt om muligheder for orlov, sygemelding, studieskifte med mere. 

  Du kan læse mere om AAU Studie- og trivselsvejledningens tilbud her 

 • +

  KARRIEREVEJLEDNING

  Har du brug for individuel karrierevejledning, et CV-tjek eller har du lyst til at deltage til arrangementer, hvor du kan blive skarpere i din jobsøgning? Så er AAU Karriere et godt sted at starte. Her kan du få vejledning og coaching om alt, der vedrører din karriere, herunder også vejledning om praktik og studiejob.

  Du kan læse mere på AAU Karrieres tilbud her