tilbud til dig som er fysisk aktiv

 • +

  AASI

  AASI er Aalborg Studenternes Idrætsforening med favorable kontingenter for studerende. Foreningen drives af studerende og/eller tidligere studerende og bidrager til, at du kan indgå i et fællesskab med andre studerende på tværs af studieretninger i sjove sportsaktiviteter. Hos AASI kan du gå til holdfitness, badminton, håndbold, svømning, volleyball og fodbold. Foreningen holder også sociale arrangementer som pubcrawls og julefrokoster. Du kan også følge AASI på Facebook.

   

 • +

  UNIFITNESS

  UniFitness er fitnesscentre på Campus Aalborg og Campus Esbjerg for studerende og ansatte på Aalborg Universitet. Til en meget SU-venlig pris kan du træne mellem 6.00-24.00 via adgang med dit studiekort (AAUcard). Der er både mulighed for at træne med professionelt udstyr samt at gå til holdtræning. Der er også mulighed for at få skræddersyet et personligt træningsprogram af en af de dygtige instruktører. 

  Der findes et lignende tilbud om fitness på Campus København, hvor du endvidere har mulighed for at gå til yoga, fodbold eller melde dig ind i kajakklubben. Du kan læse mere om disse tilbud her. 

 • +

  UNIRUN

  Én gang årligt afholder UniRun et løbearrangement for studerende, hvor du kan løbe 5 eller 10 km i campusområdet. Løbet er både for amatørløbere, som vil løbe en hyggelig tur med vennerne og for de mere seriøse løbere, som ønsker en topplacering på løbets resultatliste. Du kan også komme og heppe på dine venner og nyde udvalget fra de boder, der er stillet op til løbet.

  Du kan læse mere om UniRun her.

 • +

  AALBORG UNIVERSITETSRONING

  Har du mod på at stå tidligt op, men til gengæld komme i god form og være en del af et fedt fællesskab? Så kan det være, at Aalborg Universitetsroning lige er noget for dig. Du kan læse mere om Aalborg Universitetsroning på deres facebookside og på Aalborg Roklubs hjemmeside.