Tilbud til dig, som har det svært

 • +

  AAU Studie- og Trivselsvejledning

  AAU Studie- og Trivselsvejledning står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har det svært. Du kan bl.a. finde hjælp eller videre guiding hos AAU Studie- og Trivselsvejledning hvis du oplever manglende motivation, har været udsat for krænkende adfærd eller søger hjælp til håndtering af øvrige personlige problemer.  

  Du kan her finde kontaktoplysninger til universitetets studie- og trivselsvejledning. 

  Se også AAU Studie- og Trivselsvejledningens:

  Video om Feel Good tilføjelsen til AAU's Student App

   

  Video om gode læreproces

   

 • +

  STUDENTERRÅDGIVNINGEN

  Studenterrådgivningen yder social, psykologisk og psykiatrisk rådgivning og behandling til studerende på videregående uddannelser. Du kan tilbydes samtaler om problemer som f.eks. ensomhed, angst, selvværd, familieproblemer, eksamensangst osv. og få hjælp til at tackle dem.

 • +

  STUDENTERPRÆSTERNE

  Studenterpræsterne tilbyder samtaler til studerende på Aalborg Universitet i forhold til personlige, sociale, studiemæssige eller eksistentielle/religiøse problemer. De står til rådighed uanset trosretning og samtalerne behøver ikke at omhandle religion. Du kan finde dem på Fibigerstræde 15, Campus Aalborg og Studenterhuset (Aalborg), men der rådes til, at du kontakter dem, inden du møder op for at være sikker på, at du ikke kommer forgæves. Studenterpræsterne laver også spændende arrangementer.

 • +

  UNIVERSITETSKLINIKKEN

  Universitetsklinikken på Campus Aalborg tilbyder gratis psykologhjælp til unge over 18 år vedrørende eksempelvis eksistentielle problemer, identitets- eller livskriser, sorgreaktioner, angst, depression m.m. Behandlingen varetages af psykologistuderende på den sidste del af psykologistudiet og finder sted under tæt faglig vejledning og supervision af Universitetsklinikkens stab af psykologer og psykiatere. Til stede ved samtalen er kun klienten og studenterterapeuten.

 • +

  Aalborg Universitet Coaching Center

  En gruppe studerende på kandidatuddannelsen i Psykologi på Aalborg Universitet har etableret et gratis tilbud om coaching, kaldet Aalborg Universitet Coaching Center. De enkelte coachingforløb varetages af studerende på den sidste del af psykologistudiet, hvor de studerende vejleder og superviserer hinanden og understøttes af ekstern supervision fra autoriserede psykologer.

  Coaching er baseret på den enkeltes præmisser og kan benyttes af alle studerende, der har brug for hjælp til personlige udviklingsmål, private såvel som studierelaterede. Center for Coaching kan kontaktes via mail. 
  Du kan også finde Aalborg Universitet Coaching Center på Facebook.

 • +

  HEADSPACE

  Headspace er et anonymt og gratis rådgivningstilbud til børn og unge i alderen 12-25 år. Ingen problemer er for store eller små. Der er ingen ventetid, og man kan ringe, sende en mail, chatte eller lægge vejen forbi det nærmeste headspace og få en samtale.  

 • +

  Specialpædagogisk støtte (SPS)

  Hvis du har en funktionsnedsættelse i form af et fysisk handicap, en psykisk lidelse eller er ordblind, har du mulighed for at søge om forskellige hjælpemidler eller en støtteperson. 

  Specialpædagogisk støtte er et tilbud til dig, der har en psykisk eller fysisk funktionsnedsættelse, så du kan gennemføre en uddannelse på lige fod med andre. Støtten er individuelt målrettet. Der gives kun SPS til de forhold, der konkret vedrører din uddannelse.

 • +

  DEN SOCIALE SKADESTUE

  Den Sociale Skadestue tilbyder anonym kriserådgivning til alle, der henvender sig - uanset køn, alder og socialt tilhørsforhold. 

  Samtalerne er uformelle og uforpligtende og tager udgangspunkt i det, du har lyst til at tale om. Du kan derfor henvende dig med vidt forskellige problemstillinger, såsom sorg, seksuelle overgreb, samlivsproblemer, kærestesorg, studierelaterede problemer eller problemer på arbejdspladsen. Du er anonym, og medarbejderne på Den Sociale Skadestue har tavshedspligt.

 • +

  Depressionsforeningen

  Depressionsforeningen yder hjælp til personer med depression, bipolar lidelse og pårørende.
  Foreningen har bl.a. selvhjælpsgrupper for unge med depression i Aalborg, Købehavn og Esbjerg.